Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2013, 09:45 PM
boxman boxman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Oakdale, California
Posts: 30
Default Where did the Virtual Instruments Mac installer

Avid Virtual Instruments Mac installer not included with 10.3.5? I did a clean install from .3 to .5 and chucked .3.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2013, 09:58 PM
guatamas guatamas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Los Angeles
Posts: 645
Default Re: Where did the Virtual Instruments Mac installer

Avid did not post the installer with 10.3.5. Since it has not changed since they updated the installer to 10.3 for OSX 10.8 compatibility

If you need it Google an older PT release like 10.3.2 and get from there

http://avid.force.com/pkb/articles/e...-3-2-Downloads
Reply With Quote
  #3  
Old 05-13-2013, 09:58 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,673
Default Re: Where did the Virtual Instruments Mac installer

Quote:
Originally Posted by boxman View Post
Avid Virtual Instruments Mac installer not included with 10.3.5? I did a clean install from .3 to .5 and chucked .3.
guatamas beat me to it by a few seconds

Hi,

It hasn't changed since 10.3 and is of course a separate installer from the main pro tools installer, so download the virtual instruments installer from your account and you should be good to go.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-13-2013, 10:06 PM
boxman boxman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Oakdale, California
Posts: 30
Default Re: Where did the Virtual Instruments Mac installer

Thanks all for the quick response! Got it from my account.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Virtual Instruments 10.3 Installer issue bower.steven Virtual Instruments 2 08-20-2013 09:31 AM
Trouble with Virtual Instruments installer Park Seward Pro Tools 11 2 06-22-2013 06:44 PM
Avid Virtual Instruments 10.3 Installer (Mac) RokVox macOS 3 10-30-2012 04:40 PM
Avid Virtual Instruments 10.3 Installer Becharax Windows 3 09-18-2012 07:21 AM
Corrupt Virtual Instruments installer stackatrack macOS 4 11-26-2011 05:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com