Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2012, 08:11 PM
katany katany is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: carolina
Posts: 13
Default Helpp!!!

I have Windows home premium edition 64 bits and pro tools 10 with mbox 3 generation and when i try to open a seccion started on other computer (MAC pro tools hd 9) my pro tools said
"Pro Tools application has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly, Windows will close the program and notify you if a solution is available."
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2012, 09:20 AM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,698
Default Re: Helpp!!!

Try creating a new session and then import session data from the PT9 session. You never know......
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2012, 03:11 PM
katany katany is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: carolina
Posts: 13
Thumbs down Re: Helpp!!!

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Try creating a new session and then import session data from the PT9 session. You never know......
stop working again
Reply With Quote
  #4  
Old 02-26-2012, 06:13 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,698
Default Re: Helpp!!!

Did this system EVER run well? With any older version of Pro Tools? How about posting a Sandra report as described in this thread?
Help us Help You - READ THIS Before Posting!
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELPP!! Hardware error?! Ccstar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-31-2013 04:44 PM
Protools 8.0.5 Helpp!!! (No signal or sound!!!) :( JusShortyAudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-27-2012 07:16 AM
MIDI Delay; Please Helpp. JamMasterMax General Discussion 1 06-15-2010 03:45 AM
Looking for pro tools 7 le download for win xp. helpp fours 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-08-2007 04:37 AM
HELPP!!!! tufferz Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-27-2007 04:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com