Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-2009, 12:26 PM
Steve67 Steve67 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default Protools LE crashes on launch when loading Structure.dpm

I have a Mac G5 OSX 10.5.8 and the Digi 003 rack. Everything was working fine until I had to wipe my drive clean about a month ago. When I reloaded Protools it crashes on every launch at the point of loading Strycture.dpm.

Does anyone have an answer?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
protools crashes when loading plugin/bus Mosje 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-15-2010 09:57 AM
Structure crashes PT8 when loading Hercules98 Virtual Instruments 2 04-08-2009 09:08 AM
Protools LE 7.4 crashes when loading Leonard MOR Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-30-2008 07:09 AM
Protools crashes while loading on Last Stage ... Siddhant Bhatia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-07-2007 12:46 PM
Protools LE 6.4 crashes when loading. zammo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-19-2007 12:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com