Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2009, 12:22 PM
Minty Minty is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Default The beginning of some regions drop out

Hi I'm running Pro Tools 8 LE 003 on a mac pro quad and I have two problems with audio glitches.

1/ Occasionally, I will have a short session, (for instance a 30" tvc) where the start of a region within the session doesn't playback when bouncing to disk. In playback it's fine but glitches in bounce to disk, especially noticeable on the VO track. I end up having to re-record back into Pro Tools and export the region as my master file.

2/ On larger sessions, (say an 30 minute tv show) I occasionally get the start of regions dropping out in playback. I'm baffled as to why this should happen and can't recreate the problem because it's not consistent.

No other apps are open and the sessions are reasonably lightweight in terms of tracks and plug-ins, certainly nowhere near maxing out and there is no activity on the Task Manager window when these drop outs occur.
Of the 8 processors Pro Tools is using 7
Playback engine is set to 85%
DAE Buffer level 4
HW Buffer 1024

Anyone come across this problem before?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drag & Drop locked regions bug (crosspost) Dan Pinder Post - Surround - Video 0 10-01-2006 06:59 PM
drag & drop and locked regions bug Dan Pinder Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-29-2006 12:10 PM
Pops at the beginning of regions TNDoug 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-22-2005 01:18 PM
RTAS sampler with drag/drop of regions? fredrick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-01-2005 12:29 PM
How to drop in replacement audio into empty (missing) regions? c-post Post - Surround - Video 8 06-07-2003 03:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com