Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2007, 12:26 PM
adlib311 adlib311 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 48
Default Very Stupid question!!

But this bugs me.


Im having a problom with the Markers, The one that moves when you hit play. Usually when im recording and stop the take, the marker would jump back to were i had it originally start.

Suddanly it stoped doing it. I know its so stupid, and i must be slow but i have searched high and low on how to just put it back to how it was at first.

Could anyone show me/tell me were to look fo rthe marker properties. so i can adjust them to how i like them
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2007, 02:24 PM
MapleSound MapleSound is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 6
Default Re: Very Stupid question!!

if your talking about the playback cursor? then go to setup/prefs/operations tab/uncheck: timeline insertion follows playback. Now the cursor will return to the point where it started when you stop playback.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2007, 03:07 PM
bugnut bugnut is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Vancouver, Canada
Posts: 145
Default Re: Very Stupid question!!

also activate the a-z button and then hit N
__________________
http://www.bugnutrecords.com
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2007, 03:09 PM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,399
Default Re: Very Stupid question!!

or with command focus enabled hit the letter "N" in the edit window
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
  #5  
Old 05-31-2007, 10:45 AM
TheNoize TheNoize is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Los Angeles, California
Posts: 378
Default Re: Very Stupid question!!

My Pro Tools does this all the time I'm working. I have to continually uncheck the timeline insertion follow playback option.

Yet another wonderful and pointless bug that wouldn't exist if only Digidesign's developers were like...real professionals.
__________________
- Mac Pro 2.66 Quad 8GB RAM, PT 9.0.6 (OS X 10.6.7)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stupid stupid question but I need to know chicken macOS 2 05-28-2011 08:48 AM
General Midi Question and another stupid question... imcivor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-04-2007 02:39 PM
very stupid a/d question sipi1910 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-01-2002 12:37 AM
This probably is a stupid question, but badperson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-25-2002 09:11 PM
this may be a really stupid question but..... jason66213 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-14-2001 10:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com