Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2007, 11:36 AM
jharms jharms is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default when i record it plays back too fast!

When I record it plays back too fast. Old sessions sound fine, but if i try to record more into the session, Its like the chipmunks are singing along! The old data sounds fine, the new recording sounds fast. All the sample rates seem set correctly. is there another place to adjust RECORDING SPEED or something????

Never had this problem before. Went on vacation, I think someone connected the mbox to their computer briefly. could that have messed up its internal clock? The cold?

HELP!!!

jeff
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2007, 11:46 AM
jharms jharms is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default Re: when i record it plays back too fast!

all advice on this site is how to save the data
I want to know how to stop the current recording problem. It persists, yet all Samplerate info seems consistent.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2007, 11:58 AM
jharms jharms is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default Re: when i record it plays back too fast!

Figured it out!
i was pressing SHIFT. remmembering the shortcut wrong.
HALLELULJIA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Burned CD plays back too fast!!!!! mikel92009 Windows 4 02-18-2014 10:14 PM
Imported Quicktime video plays back too fast Jigatnu Pro Tools 11 3 08-17-2013 05:45 PM
CoreAudio manager plays back fast Irl Sanders Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-06-2006 10:35 AM
Plays back audio too fast MidnightFlyer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-03-2003 05:18 PM
PCI ProjctSystm plays back too fast, varies MoMack General Discussion 0 06-09-1998 11:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com