Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-14-2007, 11:02 AM
BGMusic BGMusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 433
Default Protools LE 7.1.1 crashes on launch

In OS 10.4.8 on an otherwise stable G4 system suddenly pro tools crashes on launch, no error message, it never even makes it to the splash screen. In addition digi core audio manager will launch but crashes when I try to access HW setup. Yet the core audio driver and the MBox work fine with any core audio stull like LogicPro 7.2. I've tried dumping preferences and everything. Even tried pulling all of the plugins. Repaired permissions all of that. I've re-installed pro tools as well and still no go. So what can this be. What am I missing?
__________________
PT 10.3.10, 12.4, Logic Pro 9.1.8 Logic Pro X 10.1, Ableton Live 9, Studio One 3.x DP 9 Sibelius 8.5 OS 10.8.5 Mac Mini with Lion Server 2.0ghz quad I7 16 gbs ram, UAD Apollo Twin . PT Mix Plus PT 6.4.1 TDM Mac OS 10.3.9 G4 450 mhz 1 gb ram, Digi 882/20. And a bunch of hard drives.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 9 Crashes at launch (Quit Unexpectedly) ChrisStever Pro Tools 9 4 09-17-2012 03:19 AM
crashes during launch emcee_iriz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-20-2011 05:04 PM
Protools LE crashes on launch when loading Structure.dpm Steve67 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-09-2009 12:26 PM
PT8 Crashes on launch sonicapg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-12-2009 08:06 AM
Protools Crashes at Launch (Every Time) jeffmercel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-20-2009 11:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com