Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2001, 12:49 AM
Hardnox Hardnox is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Concord, CA, USA
Posts: 465
Default Can I go Unbalanced into C24?

I have a Korg Triton with 4 unbalanced outs. Can I go straight into the C24 or do I need to go through a line-level shifter to get to a balanced connection into C24? Also, what do I do to get the C24 to go into that fancy "light-show" that I've seen? Thanks. I'm a new C24 owner.
__________________
www.hardnoxproductions.com
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2001, 11:37 PM
Studio 5109 Studio 5109 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Santa Monica, Cal USA
Posts: 53
Default Re: Can I go Unbalanced into C24?

FANCY LIGHT SHOW DEMONSTRATION PROCEDURE:

Press Utility/test/LED/Vegas

(There are other test modes also)

Press utility again to stop

now get back to work!! [img]images/icons/rolleyes.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 07-20-2001, 01:35 AM
McMasters McMasters is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Winter Garden, FL, USA
Posts: 254
Default Re: Can I go Unbalanced into C24?

Yes, you can go in unbalanced.

When I demoed the unit, I found the light show in the utilities area, it was named Vegas. There were many other system functionality checks in this area.

i.e.
check all green leds, all red etc. As well as some fader checks.

Sorry I can't be more specific as to the location of the vegas show.

Push some buttons until you find it. After all buttons are made to be pushed. [img]images/icons/grin.gif[/img]
Reply With Quote
  #4  
Old 07-21-2001, 01:12 AM
LeroyJonsun LeroyJonsun is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 8
Default Re: Can I go Unbalanced into C24?

I bought a 1622 to run my triton and drum machine. Even though my C24 is hooked up to 2 888 modules, the sound of the triton seemed more better to me running through the 1622 direct.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unbalanced Avalon M5? mantaray Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-11-2005 03:33 AM
balanced to unbalanced oreo1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-13-2004 08:43 AM
Balanced or Unbalanced Ross H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-12-2004 06:38 PM
Unbalanced confusion, but trying to get it right Esteban WB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 10-15-2003 11:32 PM
Balanced or unbalanced stickstome2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-12-2002 10:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com