Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2019, 01:41 PM
Shefi Shefi is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Earth
Posts: 15
Default PT 18.app ????

Hi,
After updating today Pro Tools to ver 2019.10 I found PT 18.app in my application folder. (It seems to be a second- 2018.12 version of pro tools)
I don't remember seeing this version before.
Any explanation for this/
Is it an error?
Is it an addition to the 2019.10?
Is it my own memory that needs to be updated?

__________________
Shefi Yishai
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2019, 02:06 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,560
Default Re: PT 18.app ????

Every time I update the new one overwrites the old one. But if there is something weird going on you can safely trash the old one. As long as the current version launches everything is good
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-31-2019, 02:22 PM
Shefi Shefi is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Earth
Posts: 15
Default Re: PT 18.app ????

I know that but the last version I had before the update was 2019.6 and not 2018.12...
__________________
Shefi Yishai
Reply With Quote
  #4  
Old 10-31-2019, 02:28 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,560
Default Re: PT 18.app ????

I have never seen that behavior before
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2019, 02:46 PM
Shefi Shefi is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Earth
Posts: 15
Default Re: PT 18.app ????

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
I have never seen that behavior before


Me neither.
This is the reason for my post.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Shefi Yishai
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com