Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2013, 04:39 AM
i_o i_o is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: London UK
Posts: 4
Default Avid Account - "My Products" have gone! [solved]

I logged into my Avid account to download PT10 for my new laptop - I bought PT10 12 months ago for my desktop. I went to the "My Products" section, clicked all the sub links and I get the same message every time "No Downloads Found". In my order history it says "No Orders Found".

I cannot find email support anywhere on Avid's site. I have all original emails, activation codes, serials, box, everything. But can I find out how to get account customer service? No.

Anyone experienced this problem with their account before? Also, does anyone know how to get account support from Avid?

Thanks in advance
__________________
Rob Colquhoun
Broadcast & Post Production Audio | Music Production | Sound Design
http://www.kahoon.co.uk
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2013, 07:24 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Avid Account - "My Products" have gone!

Quote:
Originally Posted by i_o View Post
I logged into my Avid account to download PT10 for my new laptop - I bought PT10 12 months ago for my desktop. I went to the "My Products" section, clicked all the sub links and I get the same message every time "No Downloads Found". In my order history it says "No Orders Found".

I cannot find email support anywhere on Avid's site. I have all original emails, activation codes, serials, box, everything. But can I find out how to get account customer service? No.

Anyone experienced this problem with their account before? Also, does anyone know how to get account support from Avid?

Thanks in advance
Try scrolling W A Y down the page. You should see your products listed. For whatever reason the AVID web team reformatted the page and products are way down at the bottom.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2013, 08:55 PM
Bruce Paine's Avatar
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Avid Account - "My Products" have gone!

Quote:
Originally Posted by i_o View Post
I logged into my Avid account to download PT10 for my new laptop - I bought PT10 12 months ago for my desktop. I went to the "My Products" section, clicked all the sub links and I get the same message every time "No Downloads Found". In my order history it says "No Orders Found".

I cannot find email support anywhere on Avid's site. I have all original emails, activation codes, serials, box, everything. But can I find out how to get account customer service? No.

Anyone experienced this problem with their account before? Also, does anyone know how to get account support from Avid?

Thanks in advance
Hi Rob, see the Private Message I sent you.

Also, you can find links to some installers like those for Pro Tools 10.3.6 by looking at the Technical Alerts forum in the Announcements section at the top of the home page of the forums.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #4  
Old 07-25-2013, 03:07 PM
i_o i_o is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: London UK
Posts: 4
Default Re: Avid Account - "My Products" have gone!

It seems I registered my PT10 with 1 email address/account, but it is available in My Products in a previous Avid account I created under a different email address. Either way, thanks to Bruce I've discovered "My Products" aren't gone after all!
__________________
Rob Colquhoun
Broadcast & Post Production Audio | Music Production | Sound Design
http://www.kahoon.co.uk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"There are no qualifying upgrade products on this iLok account." rgranhol4444 macOS 2 09-15-2015 11:57 PM
Where did Avid hide "my products" panamajack Getting Started 2 06-29-2013 08:23 AM
I can´t find the "Pro Tools 9 full installer" in my AVID account anymore Alfa_Heal Windows 0 02-08-2012 03:09 PM
Solved: "Avid Eleven Rack Updater" not copied to Desktop during ERXP install. rwmacdonald Eleven Rack 8 03-22-2011 08:30 PM
Why is PT9 gone from "my products" in my avid account????? shawnc Pro Tools 9 1 12-07-2010 12:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com