Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2013, 01:50 PM
rivenbeef rivenbeef is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Rancho Cucamonga, CA
Posts: 5
Default Mbox 3 Mute Function?

I recently purchased an Mbox 3 and it does not seem to have a mute function for the speakers, which is odd because both the mini and the pro versions have this function. The dim button seems completely useless as I do not have a separate control room. I need the monitors to mute while tracking and the dim button takes bith the main outs AND headphone output down by 30 dB. Is there a way to reprogram the dim switch to function as a mute switch for the main outs only? Or am I stuck turning the main volume down every time and hoping no one accidentally moves it? Thanks!!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2013, 04:23 PM
SKI SKI is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Richmond, VA
Posts: 1,161
Default Re: Mbox 3 Mute Function?

Use the Control Console.
__________________
URBAN MUSIC-
(Hip Hop and R&B)
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2013, 06:21 PM
rivenbeef rivenbeef is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Rancho Cucamonga, CA
Posts: 5
Default Re: Mbox 3 Mute Function?

Thanks for that but I've looked in the control panel and I can't find an option for that anywhere (definitely not in the setup tab). Can you tell me specifically how to do it?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT9 w Mbox 2 - can't mute XLR input Sploozoo Windows 4 12-15-2010 11:36 AM
LRC Mains Fader Assign + Mute/Function state not stored?? Chris Johnson VENUE Live Sound Systems 2 08-17-2009 03:32 PM
mbox 2 pro does not function after 7.4 upgrade justmechillun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-04-2008 07:38 PM
Can LE function without MBOX ? hlv 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-10-2005 11:57 AM
Fader Mute Function on 002?? Sonic Nomad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-28-2005 10:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com