Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2013, 04:42 PM
Picophone Picophone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Canada
Posts: 82
Default VI's

Slate Drums 4 $100

Trigger $100

BFD2 $100

Deluxe BFD expansion $50
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2013, 08:02 PM
Picophone Picophone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Canada
Posts: 82
Default Re: VI's

prices are negotiable
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2013, 02:14 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: VI's

AFAIK the license of SSD is not transferable. What version of SSD do you have?
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-15-2013, 06:13 PM
Picophone Picophone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Canada
Posts: 82
Default Re: VI's

Was not aware of that. SSD4.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-16-2013, 12:58 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: VI's

:) I know it's SSD 4, but which pack: Custom, EX or Platinum?
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-16-2013, 01:40 PM
Picophone Picophone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Canada
Posts: 82
Default Re: VI's

Platinum
Reply With Quote
  #7  
Old 02-16-2013, 01:53 PM
Picophone Picophone is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Canada
Posts: 82
Default Re: VI's

Trigger no longer for sale.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VI's with PT 9 midi sordino Virtual Instruments 6 11-08-2010 07:00 PM
50 Spectrasonics VI's, 50 NI VI's and 50 structure all in one pro tools session crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 04-03-2010 10:03 AM
64-bit VI's Naga Virtual Instruments 2 10-28-2009 07:24 AM
Using VI's that come with PT8 in my TheStriker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-28-2009 05:44 AM
USing 2nd Mac for VI's RussUK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-19-2008 03:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com