Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2010, 05:01 PM
tessid247 tessid247 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default No sound

Hello Iam a new pro tools user, I bought a mbox 2mini, and a maudio midi keyboard im trying to connect the two through my computer so when im in a pro tools session I can hear sounds. so far nothing is working. everytime I use my midi keys it shows that volume is coming out but there is no sound. Ive tried this on two different computers and I get the same results. I know its prob a configuration set up that I probably didnt set up right but please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2010, 11:23 PM
mikevarela mikevarela is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Los Angeles
Posts: 571
Default Re: No sound

i midi keyboard has NO sound capabilites, it's simple a device that translates information.

you need to take a stereo mini jack from the headphone out of the PT micro and plug that into an amp or speakers. then plug in the midi keyboard via usb. now open PT and begin a session.

create an instrument track and pick an instrument fromt he input section of an audio channel, then start rocking out on your keyboard.

just make sure the output of that track is set to a1-2 so it'll go out through the micro to your speakers
__________________
NuanceTone.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Pro 3 master volume knob initial adjust jumps from no sound to sound : | Focuret 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-17-2012 05:45 PM
Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND RoganX Pro Tools 10 3 03-18-2012 10:06 PM
MBox2Pro - Boot:No Sound; Disconnect/Reconnect Firewire: Get Sound; Why? mav9999 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-23-2009 09:48 PM
Skywalker Sound (Lucasfilm) Supervising Sound Editor Interview HDFilmtools Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-02-2008 04:12 PM
MBox used as main sound card but sound is jerky Jonny5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-03-2006 09:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com