Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2000, 03:26 PM
stevegalante stevegalante is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Montreal, QC (Canada)
Posts: 1,733
Default 36G Digidrives ?

Digi, are they available ?
__________________
http://www.stevegalante.com
System details :
ProTools Native card, Ultimate 2019.5, MacPro 5,1 12 Core 3.33GHz, 64Gb RAM, Mojave 10.14.4, Lynx Aurora(n), Raven MTi
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2000, 08:10 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,579
Default Re: 36G Digidrives ?

My crystal ball says in about 1 month.

------------------
Bruce Paine
eMarketing
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebuilding digidrives? ngisedigid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-26-2002 06:17 PM
Digidrives Tal Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-25-2001 07:39 AM
What model# Seagate 18Gb drives are in DigiDrives? elzippo Storage Subsystems 0 03-20-2001 10:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com