Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2005, 03:06 PM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default g5 dual-core and PT does it work - anybody knows

I have to buy a new mac and update to PT LE ver.7
Should I buy a G5 2,3 dual processor or
buy a G5 2,3 dual -core ? Is there any big difference ?
Have anybody tried the dual-core and PT LE ver. 7
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2005, 04:47 PM
Loudnoize Ent. Loudnoize Ent. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 485
Default Re: g5 dual-core and PT does it work - anybody kn

Before you jump into buying Dual or Quad core, do the research. From what I've been told, it's not so compatible yet.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2005, 02:30 AM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default Re: g5 dual-core and PT does it work - anybody kn

Thanks thats what I´m trying to do.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will a Revision B D24 Core card work in a G4 Dual 1.42 Ghz ? schizo Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-28-2007 01:23 PM
AMD Dual Core Optimizer and WinXP SP2 Dual Core Hotfix PRS4LIFE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-10-2007 09:29 AM
Is a Dual core AMD worth having? Will it work? gobzilla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 11-03-2006 10:51 PM
Will this Dual Core X2 work for my 002? twangzilla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-01-2006 10:46 PM
Pentium D dual core processors....will they work? jmallen Pro Tools TDM Systems (Win) 1 05-04-2006 01:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com