Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Le Forum en Français

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-21-2021, 09:23 AM
manu_katz manu_katz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: Créteil/France
Posts: 20
Default Re: PT First - Ma piste Instrument a disparu !

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
Manu, ce problème est-il réglé?
Désolé de la réponse tardive.

Mon problème a nécessité de tout refaire le travail. Je n'ai pas pu récupérer quoique ce soit.

Mais on aura essayé... ;-)

Envoyé de mon SM-N986B en utilisant Tapatalk
__________________
“They did not know it was impossible so they did it.”
(Mark Twain)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can one midi or instrument track, trigger, multiple instrument tracks simultaneously? jamesleonard Pro Tools 2019 5 05-24-2019 07:33 AM
effets sur une piste guitare baptiste35 Le Forum en Français 6 07-04-2017 08:20 AM
AAX Instrument Plug-Ins dropping from Instrument Track stardancer AAX Plug-ins 2 09-12-2015 08:26 PM
Instrument track inactive after removing plug in OTHER than instrument pshammond Pro Tools 12 13 07-25-2015 09:19 AM
2 instrument tracks each controlled by different MIDI input/instrument Midimax Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-20-2012 03:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com