Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2018, 12:49 PM
H-man H-man is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Jersey City, NJ
Posts: 478
Default Rendering Clip gain crashing PT everytime.

Anybody else having this issue, or could you see if you can duplicate it?

I'm on a mid2014 MBP and 10.12.6 Sierra. Bummer, guess I will just leave the clip gain lines where they lie until this gets fixed.
__________________
Don't be a puppet on strings!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2018, 01:57 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,768
Default Re: Rendering Clip gain crashing PT everytime.

Quote:
Originally Posted by H-man View Post
Anybody else having this issue, or could you see if you can duplicate it?

I'm on a mid2014 MBP and 10.12.6 Sierra. Bummer, guess I will just leave the clip gain lines where they lie until this gets fixed.
what version of PT are you running .. and can you give us exact procedure to try and reproduce please
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
x form rendering blank files when choosing clip by clip audiosuite dj_grimmace AAX Plug-ins 2 06-21-2017 11:29 AM
x form rendering blank files when choosing clip by clip audiosuite dj_grimmace Pro Tools 11 1 03-04-2017 12:35 PM
Slow clip rendering? smokeandshadow Pro Tools 11 1 11-08-2015 05:22 PM
Audio is out of sync after rendering clip gain JWalkerPostAudio Post - Surround - Video 27 09-11-2012 07:55 AM
Q re: Rendering Clip Gain EricWillhelm Pro Tools 10 1 11-21-2011 10:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com