Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2011, 06:41 AM
halbert halbert is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default Help Transferring Pro Tools LE 8 to another Computer

Hello;

I am considering buying another computer, and I need to know how I can transfer Pro Tools LE 8 to it correctly. Can anyone help?

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2011, 07:04 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Help Transferring Pro Tools LE 8 to another Computer

Quote:
Originally Posted by halbert View Post
Hello;

I am considering buying another computer, and I need to know how I can transfer Pro Tools LE 8 to it correctly. Can anyone help?

Thank you.
1. Put in your Pro Tools installer disc.

2. Click Install.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2011, 07:16 AM
nst7 nst7 is online now
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,817
Default Re: Help Transferring Pro Tools LE 8 to another Computer

To elaborate, you are less likely to have problems if you reinstall from the original discs (or download) then if you try to actually copy it from the old computer.

Same thing goes for your 3rd party plugins and VI's.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-26-2011, 06:59 AM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,910
Default Re: Help Transferring Pro Tools LE 8 to another Computer

It's your Content that you will need to backup and copy onto new computer. Anything you want to keep such as Sessions and plugin settings etc. After reinstalling PT just copy the backed up files and folders back to their original path.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #5  
Old 03-26-2011, 09:47 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,692
Default Re: Help Transferring Pro Tools LE 8 to another Computer

"No trees were killed in the sending of this message. However a large number of
electrons were terribly inconvenienced. "
Now THAT's funny
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transferring Prefs to another computer Jperkins Pro Tools 11 12 10-27-2013 09:57 PM
Transferring Pro Tools 10 to new Computer? Dbennz Windows 2 10-26-2012 08:11 PM
Transferring PT9 to another computer bendybones Pro Tools 9 2 11-18-2010 01:45 PM
Need help with transferring to new computer Bryan Fratesi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-05-2010 07:28 PM
Transferring Pro Tools to a new computer. PLEASE HELP! NortonRedhouse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 06-25-2010 11:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com