Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2016, 02:57 PM
bredo bredo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 245
Default Editor GUI disappeared - Fixed

Suddenly my Stand Alone Editor window won't show. I can see it start, and finding my 11R (fetching patch info). Then the GUI disappear.

I can see the editor on the task bar, can close it, but can't get the editior GUI to show.

Has been working on the same pc for "months/years". Stopped working a couple of days ago.

PS. Windows 8.1, everything running with admin rights.

Have anyone else had this coming? Anyone with a solution?

I have re-installed the 11R drivers, and the editior itself. Still no go. Hmmm

EDIT: FIXED
__________________

Last edited by bredo; 01-16-2016 at 06:01 PM. Reason: Problem Solved
Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2016, 05:27 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,476
Default Re: Editor GUI disappeared???

This unfortunately is a known issue with the editor window. No one knows why, but the window moves off of the screen, where you can't see it. This is why the taskbar shows it is running, although you can not see it.

Take a look at the last couple pages of This Thread, which has a few solutions to the problem.

Good luck!
__________________
Will

System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2016, 06:18 PM
bredo bredo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 245
Default Re: Editor GUI disappeared???

Thanks.

My first/next move were to remove the Editor's preferences. Not at my studio right now, but will do the Registry change/fix (no problems there ;-))

Thanks again.
Now we only have to wait about 5 years for Avid to fix/update the Stand Alone Editor.

PS. I will report back.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2016, 04:30 PM
bredo bredo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 245
Default Re: Editor GUI disappeared - FIXED

Fixed!

I just deleted the Eleven Rack Editor preference file. Then I restarted the Editor, placed it were I wanted it on the screen. Then.....

.... Then I also took a copy of the new preference file, so that the next time (if it happen) I can only copy it back, overwriting the "corrupt" one.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 5.1 disappeared Isadore 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-15-2014 01:00 PM
One bug disappeared, a new one came! clausiii Pro Tools 11 6 02-14-2014 10:25 AM
HD on Mac disappeared stevegalante Storage Subsystems 10 08-17-2012 01:51 AM
Help: My 192 has disappeared! alanbuf macOS 1 01-03-2012 04:51 PM
Session disappeared! cayugalad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-01-2008 05:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com