Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2011, 07:27 AM
omnitarian omnitarian is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New York
Posts: 3
Default audiosuite plug at top of menu

hi-

i don't know how i did this, but somehow my pitch n time plugin is at the top of my audiosuite menu...

http://i1137.photobucket.com/albums/...audiosuite.png

i actually really like it there because it's a go-to plug in. does anyone know how i did this and how i may be able to replicate it at my other studio?

or does this have something to do with a PnT update or something?

any advice is greatly appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2011, 07:28 AM
omnitarian omnitarian is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New York
Posts: 3
Default Re: audiosuite plug at top of menu

oh yeah forgot to mention i'm running PT 8.0.4 on a 2009 macbook pro running OS 10.6.4
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2011, 07:50 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,903
Default Re: audiosuite plug at top of menu

You hold down a key as you instantiate the plugin.
I can't remember which right now... command?
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16GB RAM. 512GBinternal(3000MB/s),2TB(1300MB/s),2TB(350MB/s)
MacOS 11.6.8. PT 2020.12.1 (2022.12 beta for testing)
Topping D50 DAC, Dynaudio BM6p, 2 x Artist Mix, SSL UC1, EuControl on iPad.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2011, 08:33 AM
robo6675 robo6675 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Minneapolis, MN
Posts: 284
Default

Hold down shift I believe. If not, I know it's just one modifier key. Haven't used it in ages, but it's a great quick key.
__________________
MacBook Pro (silver) 2.5 GHz Intel Core 2 Duo - 4 GB RAM - 10.6.6 - PT9 - 003 BLA sig mod
Terrarium
HD3 Accel on a PowerPC - OS 10.5.7 - PTHD 8.0cs2
(3)192/SYNC IO/CS HEDD192/Studer A27/Neve 48 Ch. VR console
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2011, 09:32 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default

Command


From my iPhone using Tapatalk
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #6  
Old 01-31-2011, 12:18 PM
omnitarian omnitarian is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New York
Posts: 3
Default Re: audiosuite plug at top of menu

thanks!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[PT8 Bug?] AIR Plug-Ins Not In AudioSuite Menu... Intended? Anthony Jr. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 03-09-2009 07:29 PM
Duplicates in Audiosuite menu jnorman16 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-07-2004 03:48 PM
Audiosuite menu and new Plug-ins Driven1 Digidesign Hardware & Software 14 09-21-2002 12:04 PM
Help...Audiosuite menu Non-existant??? Dj Winter Digidesign Hardware & Software 2 03-17-2002 08:18 PM
AUDIOSUITE MENU mike@riddlemusic.com Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-04-2001 02:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com