Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-09-2004, 11:17 AM
jnorman16 jnorman16 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Vancouver
Posts: 6
Default Duplicates in Audiosuite menu

I seem to have a bunch of duplicates in the Audiosuite menu. I've checked the plug-in directory (Mac, Panther) and there is only one instance of each. Another strange thing is that only two thirs of them are duplicated, like the DeEsser, C1 Comp and other. Can anyone tell me where I can resolve this stange menu problem.

Jim
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
audiosuite plug at top of menu omnitarian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-31-2011 12:18 PM
Amplitube on AudioSuite menu... Jerry J. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-08-2005 05:38 AM
Audiosuite Menu won't open stoneact Digidesign Hardware & Software 4 11-17-2004 01:26 PM
Audiosuite menu and new Plug-ins Driven1 Digidesign Hardware & Software 14 09-21-2002 12:04 PM
AUDIOSUITE MENU mike@riddlemusic.com Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-04-2001 02:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com