Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2009, 02:20 AM
slimpunk slimpunk is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default PT 7.4 M-Powered Not Compatible w/ Avid MC?

Hey everyone,

I just discovered that it's apparently impossible to run PT and Avid MC 3.0 off of the same hard drive. This would explain why neither program is able to start up for me now (having just installed MC on top of PT).

So the way around this is to install one of them on a separate start-up disk? Or does anybody know another way?

I would upgrade and buy PT 8, but apparently the M-Powered version doesn't support Digidelivery, so that's completely useless to me.

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2009, 04:22 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,796
Default Re: PT 7.4 M-Powered Not Compatible w/ Avid MC?

The only way, if you want to do so in your current situation, is to install them on different drives (typically clones of the same OS install).

Quote:
I would upgrade and buy PT 8, but apparently the M-Powered version doesn't support Digidelivery, so that's completely useless to me.
I'm a little unclear about this - M-Powered may not support it directly from within Pro Tools, but you can still easily send sessions via Digidelivery by dragging and dropping the session folder to the Digidelivery window.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2009, 02:39 PM
slimpunk slimpunk is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default Re: PT 7.4 M-Powered Not Compatible w/ Avid MC?

OK, thanks very much for the info!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is PT9 compatible with M-Powered interfaces? Hercules Pro Tools 9 1 11-04-2010 06:24 PM
Dear Avid, will the Complete Production Toolkit ever be compatible with M-Powered? TheDigitalBlack Pro Tools M-Powered (Mac) 3 10-11-2010 08:19 PM
Any Drum Modules Win 7 64 bit compatible w/PT M-powered? OneZoso Virtual Instruments 7 09-01-2010 09:34 PM
Is Pro Tools m-powered 6.8 compatible with Mac os x 10.3.9? szodiac1086 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 08-21-2007 04:36 PM
compatible with pro tools M-Powered? remie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-13-2006 10:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com