Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2021

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-16-2021, 10:10 AM
Flyingrockstudios Flyingrockstudios is offline
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Utah, United States
Posts: 54
Default Re: Contstant CPU Overload Issue

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
I think perhaps you misunderstand; when we say clean install, we mean boot from recovery partition, format/erase the volume and install the MacOS again from ground up.
This is what I did when I updated from High Sierra to Mojave on my 2013 trash can. I made a big list of all the apps, plug ins, updates, etc. and reinstalled EVERYTHING from the ground up. It took a whole weekend. There were unexpected issues that made it more painful than I had hoped, but having it all work means it was worth it!
__________________
PT 2021.3 Ultimate HDX, Dual Slate Raven MTi2, HD IO 16x16, Mac Pro 6.1 2013, 12 core CPU, 64GB RAM, Slate VSX, Focal Solo Be6, Roland V-Drums, DW drums, too many VI’s and plug ins to mention
Reply With Quote
  #12  
Old 04-16-2021, 10:16 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,629
Default Re: Contstant CPU Overload Issue

Quote:
Originally Posted by Flyingrockstudios View Post
This is what I did when I updated from High Sierra to Mojave on my 2013 trash can. I made a big list of all the apps, plug ins, updates, etc. and reinstalled EVERYTHING from the ground up. It took a whole weekend. There were unexpected issues that made it more painful than I had hoped, but having it all work means it was worth it!
This is where I say that Migration Assistant can save you a lot of time, provided you don't migrate applications, because PT wil not handle that.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 2i2 3rd gen, Dynaudio BM6's, Command 8 and iPad w/Avid Control.
Pro Tools 2020.12.1, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CPU overload issue studioman5150 macOS 6 01-13-2016 09:01 AM
Pro Tools LE 7.4cs5 CPU overload issue LindsayJ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 12-29-2008 02:41 PM
CPU Overload. Can't resolve issue. Theecomer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-01-2008 12:09 AM
PT7 Rewire overload issue DrBackshots Pro Tools M-Powered (Mac) 0 11-12-2007 04:33 PM
CPU overload issue ballermann666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-12-2007 05:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com