Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-28-2012, 09:45 AM
tengai tengai is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Eugene, OR
Posts: 61
Default Eleven Rack not recognized after a OS boot or reboot.

I've discovered my Eleven rack will no make itself known to the OS (Win7 64bit) when rack is on and I boot my laptop. I must turn off my Eleven Rack and then turn it back on again for the OS to finally see it. Other USB devises don't seem to have this problem. Why does the Eleven rack have this problem?

Thanks,

Patrick
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven rack won't boot groovq Eleven Rack 65 09-13-2015 01:33 AM
Eleven Rack won't Boot ac30fan Eleven Rack 21 08-03-2015 08:40 PM
Eleven Rack not recognized by Pro Tools msh2415 Eleven Rack 1 01-08-2013 07:44 PM
Eleven Rack not recognized after updating to 9.05 krbentley Pro Tools 9 2 09-12-2011 08:09 PM
Eleven Rack not recognized during install mmurphyrichardson Eleven Rack 5 12-23-2010 07:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com