Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2008, 11:12 AM
Solano Solano is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Default When i open protools my pc restarts

Hello everyone, i got a new pc and now everytime i open protools my pc restarts. I remember fixing it before but now i don't remember what i downloaded from the digidesign webpage to fix my problem.
Does anyone knows what i need so i can download it again? Thanks

protools 6.4 digi001 winxp pro sp2
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2008, 11:30 AM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: When i open protools my pc restarts

Update your Pace drivers:
www.paceap.com/dldrvr.html

Install cs9 and cs6 for version 6.4.
http://archive.digidesign.com/download/cs/
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2008, 11:48 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: When i open protools my pc restarts

Update your Pace drivers-for the BSOD.

Update to 6.4cs9 Pro Tools update and the 6.4cs6 Plugin update-For SP2
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2008, 02:08 PM
Solano Solano is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Default Re: When i open protools my pc restarts

thanks guys, got it working =)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Restarts when opening ProTools atothegreen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-01-2011 08:35 AM
Protools Restarts Computer DJLilSteve 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 12-22-2006 09:11 AM
Turining on Protools restarts my computer Anduril 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-12-2006 05:05 PM
Computer Restarts when I start Protools???!?!?!?!? blaccteezy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-20-2006 05:53 PM
Protools runs CPU at 100% then restarts computer Stu Windle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-23-2004 10:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com