Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-12-2021, 11:11 AM
ThirdWise ThirdWise is offline
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Simpsonville
Posts: 3
Default Aux Sends Latency/Doubling Problems_PLEASE HELP!!!

PLEASE HELP!! My sends to Aux tracks sometimes have latency problems and it creates a double effect. I do have a lot of busses and a lot of tracks and inserts all over the session. Sometimes the double/latency problem isn't there when I first create an Aux and send to it, but then over time it develops. All my tracks feed a Mix bus that has some inserts on it and there's also a Master fader that has some meter inserts on it, but even with no inserts on the Master it still happens. Buffer Speed doesn't seem to matter either.
Any advice is greatly appreciated.
Please help!!!

Thanks for your time!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sends in Low Latency Mode [Pro Tools LE] Nathanael81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-02-2010 08:06 AM
Sends Inactive w/ Low Latency Monitoring paul_g 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-30-2009 03:46 PM
Stupid Latency on Sends EarHole Post - Surround - Video 10 07-10-2008 04:49 PM
Sends and latency copper ICON & C|24 1 07-07-2003 11:23 AM
Analog inserts/sends and latency? tlester Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 01-02-2003 10:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com