Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2012, 04:55 AM
numbers414 numbers414 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: UK
Posts: 2
Question Missing Plugins for PT LE 8.0.5

Hi Guys

I have a dilemma...I own a 003 rack. PT worked fine until recently when i started getting some hiccups and had to re-install windows & all over again.

After installation, i even installed the updated version to 8.0.5. When i opened up PT, to my shock, most of the plugins that come with PT were not there.

Especially Air Dynamic which comes with PT was not there. So what i did was i went through the plug in's folder so I could look at the list and it really wasn't in there.

Can anybody help me with this? even if they could just copy the file in their plugin folder for me as I badly need this??

Original Windows OS prior to the re-installation was XP & it is currently Windons 7.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2012, 06:37 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,147
Default Re: Missing Plugins for PT LE 8.0.5

First place to look is Program Files>Common Files>Digidesign>DAE>Plugings(unused). If you find the plugins in that folder, you can drag the files(2 per plugin) out and move them into the Plugins folder. Sometimes the installer will goof. Otherwise, maybe uninstall the program and start over. Not sure what your process was for getting to 8.0.5, so I will lay out the method as follows; starting fresh after uninstalling, turning the 003 OFF, and rebooting. Run your installer(either 8 or 8.0.3, whichever you have), when the installer asks for the interface to be connected, don't power up the 003. Instead, click okay and let the installer finish and reboot. After the reboot, run the 8.0.5 updater. When the updater ask for the interface to be connected, power up the 003, wait a few seconds for it to initialize, then hit okay and let the updater finish. Reboot once more and open Pro Tools(enter your authorization code when asked). I'll cross my fingers and hope you find the plugins in the (unused) folder to save you the re-install hassle
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2012, 05:08 AM
numbers414 numbers414 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: UK
Posts: 2
Question Re: Missing Plugins for PT LE 8.0.5

Hi,

Thanks for the help. I got the 8.0.5 from the avid website as it will work with Windows 7 which is what I am working with.

I tried checking in the files as you said and copied them over but air dynamic was not in the file. To save me from the unistall hassle, could you just copy the .dpm file for me if you have it please? as i have had to install soo many things onto the PC. which will mean i would have to re-do it all again?

thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing plugins BC_Nash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-06-2012 07:36 PM
Plugins missing in drop down list, but in plugins folder ?? mixingmadness 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-12-2007 10:27 AM
Missing plugins...? Morten R. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-27-2007 07:05 AM
Missing Plugins GITLMAN 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-05-2006 10:33 AM
5.1 is missing plugins? Jason from MaggieJack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-05-2001 06:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com