Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2006, 01:46 PM
sthhde@mac.com sthhde@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1
Default DAE error -9131 Pro Tools LE

If you receive DAE error -9131 after adding a new Harddisk to your system the reason could be the "case sensitive" formatting of the disk.
I found a workaround by re-formatting the disk to "regular" Mac OS Extended (journaled) format scheme.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dae error -9131 sean108 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-07-2010 06:49 PM
Error 9131 Please help! soosul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-27-2008 05:53 PM
DAE Error -9131.... Yes, the dreaded -9131. defconnect5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 08-06-2006 06:54 AM
Pro Tools 6.4 - DAE -9131 error napoleantnt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 07-01-2006 04:00 PM
DAE error 9131- no playback in Pro Tools belgianwaffle78 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-18-2005 08:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com