Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-01-2006, 02:33 PM
mindnoise mindnoise is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany and Tokyo
Posts: 3,094
Default Re: Pro Tools 6.4 - DAE -9131 error

YES,

so back your stuff e.g. with carbon copy cloner www.bombich.com


regs
__________________
last: PT11.3.1
Reply With Quote
  #12  
Old 07-01-2006, 04:00 PM
M.Brane M.Brane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: 1hr N/W of LA LA land
Posts: 1,999
Default Re: Pro Tools 6.4 - DAE -9131 error

Quote:
Cool.
Thanks.
Will reformatting erase all of the program files and partitions as well?
Formatting aka initializing the drive will erase everything on it. You can repartition it during the process if you wish.

You shoudln't need CCC to do a backup on a non-system drive. Simply copy everything you want to keep onto another drive, burn it to disk, or both.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dae error -9131 sean108 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-07-2010 06:49 PM
Error 9131 Please help! soosul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-27-2008 05:53 PM
DAE error -9131 Pro Tools LE sthhde@mac.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-13-2006 01:46 PM
DAE Error -9131.... Yes, the dreaded -9131. defconnect5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 08-06-2006 06:54 AM
DAE error 9131- no playback in Pro Tools belgianwaffle78 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-18-2005 08:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com