Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2022, 11:04 PM
ToMiYe92 ToMiYe92 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Petahia
Posts: 2
Default Upgrading to pro tools studio from edu prepetual license

Hi, I have an educational perpetual license to pro rools standard I purchased around a year ago.
I had my auto renewal on for the upgrade plan but It said in order to upgrade to pro tools studio I need to reauthorize my academic eligibility.
Can't I just pay something and stay on a perpetual license with an upgrade plan?

I have been trying to contact avid for two weeks now and its like there is no customer service. They say they have a chat but its always offline, or the website takes me to talk with a bot which is worse. I have submitted a question and no answer until now. I don't know what to do
Reply With Quote
  #2  
Old 06-25-2022, 12:51 AM
nednednerb nednednerb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Vancouver, Canada
Posts: 94
Default Re: Upgrading to pro tools studio from edu prepetual license

Does the attached image clarify your question?

Are you still a student? If not you must start paying for the standard Studio price, I think, not as an "upgrade". I've never heard of a "get a discount for once being a student" plan, but I went to school in 2010.

Am I not understanding your notion about why it seems you are being offered a Studio plan asking for educational eligibility confirmation? That license needs eligibility to "upgrade" its version.

I think.... You just go to the store and buy a new subscription or license.

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
__________________
me: nednednerb / main gig: editing audio & testing software / 2nd gig: music software tutoring
software: Monterey 12.5 | Studio 2022.7 | Live 11 | iZotope RX, Neutron, Ozone | Arturia Pigments | Auto-Tune Unlimited | Dubler2
system: iMac (Retina 5K, 27", 2020) | 3.6 GHz 10-Core Intel i9 | 128 GB DDR4 | AMD Radeon Pro 5700 XT 16 GB
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2022, 12:52 AM
nednednerb nednednerb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Vancouver, Canada
Posts: 94
Default Re: Upgrading to pro tools studio from edu prepetual license

Here is the image

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
__________________
me: nednednerb / main gig: editing audio & testing software / 2nd gig: music software tutoring
software: Monterey 12.5 | Studio 2022.7 | Live 11 | iZotope RX, Neutron, Ozone | Arturia Pigments | Auto-Tune Unlimited | Dubler2
system: iMac (Retina 5K, 27", 2020) | 3.6 GHz 10-Core Intel i9 | 128 GB DDR4 | AMD Radeon Pro 5700 XT 16 GB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB Pro Tools Standard/Studio Perpetual License Evermore Buy & Sell 0 06-17-2022 07:39 PM
Access To Legacy Pro Tools Versions With A Pro Tools Studio Perpetual License Porrist Licensing & Accounts 7 06-08-2022 05:23 PM
Upgrading pro tools 12 annual license... robodelfy Pro Tools 12 3 10-22-2016 09:28 AM
For Sale: Pro Tools M-Powered 7.4 license (good for upgrading) Andi Buy & Sell 0 12-23-2014 12:38 PM
For Sale - Pro Tools Academic license for upgrading mlange Buy & Sell 2 12-14-2014 11:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com