Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2004, 09:57 AM
bobwil bobwil is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: TN
Posts: 6
Default Both processors used in any version?

I am about to purchase a new G4. Does any release of version 6x Pro Tools access both processors in either a G4 or a G5. I would rather buy a dual 1GHz computer than a single 1.25 GHz if Pro Tools recognizes both processors, right? Someone please educate me on this matter. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2004, 10:06 AM
Tweakhead Tweakhead is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,814
Default Re: Both processors used in any version?

Only the very early version of PT6 necessitated single processor mode. The current version is PT6.4 and uses both processors dynamically. You can also dedicate one entire processor to Pro Tools by setting the DSP usage to 99%

I highly recommend getting a dual processor machine.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2004, 03:44 PM
bobwil bobwil is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: TN
Posts: 6
Default Re: Both processors used in any version?

Thanks, tweakhead!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason: Incompatible library version: Pro Tools requires version 9.0.6 or later, but Patrick H macOS 3 11-20-2012 02:46 PM
HELP! PT10 Opening new version session in older version Claudiu Pro Tools 10 6 11-04-2012 03:32 PM
M boxes, duo core processors and version 7.3 boots2 Pro Tools M-Powered (Win) 8 01-17-2007 09:29 AM
Dual Processors or Dual Core Processors? mantaray Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-08-2005 06:40 AM
A few words on SENDING to Time-based Processors and INSERTING Dynamic Processors EthanMorse Tips & Tricks 10 11-22-2001 03:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com