Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-16-2013, 07:30 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 1,385
Default Some new key commands not working

So I now have PTHDN 11.0.2 running fine so far Except I was watching the Sweetwater PT 11 demo video on You tube with Rob McGaughey from Avid.
I can use the keyboard shortcuts to create new tracks etc. BUT
@ about 15.13 He talks about bypassing all sends by Holding down "Shift" and "Q" but this does not work, nor does 'Shift ..3 or Shift ...4 also for inserts "Shift...A,,,,, Shift ..E

I have done the PT optimizations as recommended (except for bluetooth for my mouse) And have deselected all non PT key commands
??? Any thoughts on this. Thanks ,Kev
__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2021.6 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Catalina 10.15.7

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some key commands not working in PT 11.1.2 hakofred Pro Tools 11 2 02-05-2014 09:54 AM
Shortcut commands not working E-Lister Windows 4 02-24-2012 11:09 AM
keyboard commands not working. Help! grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 01:00 PM
Key Commands not working ? jjamesbomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-25-2009 05:46 PM
"P" and ";" key commands not working 5.2.1LE... tadpole 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-12-2004 11:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com