Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-22-2012, 09:26 PM
88k3ys 88k3ys is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: LA
Posts: 3
Default Strange Grabber Selection Mode

Hi maybe you experts can help a nub like me...
I am working on a song and everything is going quite well and suddenly I go to rename a track and I forgot to actually click rename. So basically I just started typing a bunch of letters which keyed in a bunch of random hot keys that changed my user interface and so now Im dealing with weird selection modes Im not used to. Namely, for some clips, when I try to select just one of them, it selects all other clips that take place in the same time interval (on other tracks) and so if I try to drag with the grabber, everything moves instead of just the single clip I wanted to move. Can you guys help maybe?
Thanks...
Reply With Quote
  #2  
Old 01-22-2012, 09:52 PM
88k3ys 88k3ys is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: LA
Posts: 3
Default Re: Strange Grabber Selection Mode

Son of a bitch, I had selected the mono (or stereo) track group so thats why it was being a stupid whore. *Solved*
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange region selection problem in PT8 Bobbers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-23-2008 12:27 AM
Grabber tool wont respond on Slip Mode S133 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 12-08-2008 10:52 AM
Object Grabber acting strange in 7.4cs3 BGee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-20-2008 03:39 PM
smart tool gets stuck in grabber mode jimlongo Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-08-2006 07:01 PM
PT 5.0 delayed selection/grabber graphic bug ? James Thomson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-26-2000 03:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com