Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-12-2005, 02:36 PM
JaredC JaredC is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: New Jersey
Posts: 130
Default Settings Issue

The other day, I must of hit a button in my settings by accident. Now, I can't name tracks unless the song is playing, and PT will not allow me to name audio files. I clicked around trying to fix this problem, and I can't figure it out. Any help is appreciated.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Default GROUP settings issue - different every time/session guitarman6 Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 02-26-2012 09:07 AM
Preference settings settings stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-24-2009 03:35 PM
Pro tools click settings (1/8 notes or 16th note settings )? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-19-2008 09:59 PM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 08:38 PM
BDT issue: Here are my IRQ settings (as requested) GapeOne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-18-2003 11:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com