Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2022, 04:19 AM
banejo banejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Mainz / Germany
Posts: 5
Default Keystrokes don't work

Hey Guys,
I've been searching a lot but I could not find any solution to my problem.
I just got a MC Transport. Pretty old device, I know, but there is simply nothing compareable on the market. Now I try to get it to work. EUCON commands work fine but I can not get any keystrokes to fire.
Tried it on all my machines (14" MBP M1 Max, 13" MBP M1, 27" iMac i5), it's always the same.
Eucontrol app and Mac OS are up to date.
Any ideas?
THX
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2022, 02:15 AM
banejo banejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Mainz / Germany
Posts: 5
Default Re: Keystrokes don't work

Nothing here?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2022, 09:04 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,602
Default Re: Keystrokes don't work

I need a some more info here. Is it all key commands, do they work if you assign some for Notes App?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-29-2022, 02:03 AM
banejo banejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Mainz / Germany
Posts: 5
Default Re: Keystrokes don't work

Hi Eddie,
thanks for your reply.
Yes, it is the same for all Apps. I opened a blank TextEdit-Window but there are no key commands coming in. As mentioned before EUCON-commands work fine.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2022, 09:48 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,602
Default Re: Keystrokes don't work

Can you make sure both EuControl and MClient are allowed in the system accessibility prefs
Reply With Quote
  #6  
Old 02-11-2022, 06:07 AM
banejo banejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Mainz / Germany
Posts: 5
Default Re: Keystrokes don't work

Yes, both are allowed...
Reply With Quote
  #7  
Old 02-11-2022, 08:58 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,602
Default Re: Keystrokes don't work

In the EuControl Softkey editor is the correct App displayed?
Reply With Quote
  #8  
Old 02-12-2022, 02:42 AM
banejo banejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2022
Location: Mainz / Germany
Posts: 5
Default Re: Keystrokes don't work

Yes, EUControl follows to the active app.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost All Keystrokes on Macbook Pro Drumdude Pro Tools 12 3 04-03-2016 02:13 AM
problems with record keystrokes tom devilution 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-04-2007 12:55 AM
brief list of buggy keystrokes jofromabove 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-28-2005 09:14 AM
Nudge Keystrokes on Powerbook? Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-24-2005 03:17 PM
Can anyone save me a few thousand keystrokes? blots 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-19-2002 06:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com