Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2003, 01:31 PM
Dave Steinwedel Dave Steinwedel is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sant Monica, CA
Posts: 10
Default Trouble installing PT 5.3.1

Hey,

I'm trying to install PT 5.3.1 on a G4 that was previously running PT LE (for the 002).

Everything seems to go fine, however, after loading DAE, PT gives me an error that says "PT TDM needs a TDM Mixer plug-in in the plug-ins folder."

I've tried reinstalling several times, zapping the pram and all the other usual tricks. I'm at a loss. When I removed LE I pulled off the Digi folder, control panel, extensions, & prefs--so I'm pretty sure I got everything.

Any help would be greatly appreciated, I needed this system running about 4 hours ago and when tech support opens monday it's gonna be way too late.

thanks,
Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2003, 01:44 PM
Lee Blaske Lee Blaske is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN U.S.A.
Posts: 3,625
Default Re: Trouble installing PT 5.3.1

You should throw away the DAE folder too. Also, after throwing everything away and emptying the trash, you should reboot before installing PT 5.3.1.

BTW, you are using TDM hardware with this, right?

Lee Blaske
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X juanpastudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-29-2012 01:20 PM
trouble installing matte81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-31-2010 08:32 AM
trouble installing 7.4 LE on xp rpacheco6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-03-2009 01:06 AM
Trouble installing the ilok HELP! neversleep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-08-2007 08:47 AM
Trouble installing PT7.0 Cawbaby Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-14-2006 10:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com