Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-17-2000, 05:06 PM
QuikDraw's Avatar
QuikDraw QuikDraw is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Azle, Texas, USA
Posts: 2,116
Default Hot swapping the 001

I can't find this anywhere in the manuals.

Is it OK to plug or unplug the 001 I/O box from the PCI card with the computer running?

I don't want to try this and risk damaging my hardware without comment from Digi.

Thanks,

Mike
__________________
-- Mike
- HP Spectre x360 Convertible 14t-ea100 - 2.9 GHz (5.0 Max Turbo) i7-1195G7 32GB RAM, OLED 3k x 2k, Iris Xe Onboard Graphics
- Windows 11 - PT 2021.12
- PreSonus Quantum 2 - PreSonus Studio 24c - Mackie Onyx 1640i
- Samsung T3 and T5 SSDs - Various USB2/3 and Firewire HDDs
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2000, 05:12 PM
Chad Bumstead Chad Bumstead is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Newbury Park, CA, US
Posts: 12
Default Re: Hot swapping the 001

I remember reading somewhere about it. It said not to do it. Anytime you have a reasonable amount of current flowing through a multipin cable (with the contacts close together), you don't want to try plugging it in or unplugging it when there is juice flowing through it. Danger!

Chad
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2005, 10:29 AM
lemix's Avatar
lemix lemix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 10,894
Default Re: Hot swapping the 001


I feel like ghosts appearing here recently...I MUST take my pills, now !
__________________
cheers,
Andrew


W7 pro 64_i7 3930K_16GB_ Nuendo 6.5.4-7.1.3 / PT 12.4 ------Mac Mini OSX Lion_PT 10.xx
Allen&Heath GS R-24M_ full rack of vintage analog boxes _UAD2_Nugen_iZotope_Melda_Waves_Plugin Alliance_DMG and more
2.0 and 5.1 monitoring
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2005, 02:22 PM
QuikDraw's Avatar
QuikDraw QuikDraw is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Azle, Texas, USA
Posts: 2,116
Default Re: Hot swapping the 001

Wow! Who dug up this old post?!! I only had my 001 for a month when I asked this question.



Mike

Lots of posts from 2000 showing up lately
__________________
-- Mike
- HP Spectre x360 Convertible 14t-ea100 - 2.9 GHz (5.0 Max Turbo) i7-1195G7 32GB RAM, OLED 3k x 2k, Iris Xe Onboard Graphics
- Windows 11 - PT 2021.12
- PreSonus Quantum 2 - PreSonus Studio 24c - Mackie Onyx 1640i
- Samsung T3 and T5 SSDs - Various USB2/3 and Firewire HDDs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Swapping PT MP9 to a new computer jglunt2112 Pro Tools M-Powered (Win) 2 01-09-2013 11:04 AM
swapping out my C: drive...? K.B. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 30 05-01-2007 11:25 AM
Swapping out PC Soulsanctu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-07-2005 07:12 PM
Swapping Mobo & CPU?! xeetstreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-25-2004 01:03 PM
Does "hot swapping" actually work for you? Disco_Doctor Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 08-21-2000 01:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com