Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2005, 10:29 AM
roysand roysand is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1
Default MBox 2 on Dell w/WinXP

Help! I just purchased an Mbox2. I have a Dell w/win XP and 1 gig RAM, 250 gig hard drive memory, 700 Mhz speed. When I record it runs for anywhere from 1:45 to only 10 seconds. It then terminates with the following message: The operating system has held off interupts for too long. If this occurs frequently, try increasing the H/W Buffer size in the playback engine panel (-6086). I have done this as well as trying all of the actions under Technical Assistance that are "-6086". It has made no difference. I know Mbox2 is pretty new. Anyone out who is experiencing the same thing? Remedies?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2005, 11:22 AM
Roy Pahlman Roy Pahlman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Los Angeles, Ca.
Posts: 169
Default Re: MBox 2 on Dell w/WinXP

I have an M-Box at home on a Compaq 2.4 gig running WIN XP Home. I turned the HW buffer all the down to 0 and its working fine. Are you recording to an external drive? I record to a 7200rpm Firewire drive. If you are recording to the internal drive, they are often 5200rpm drives,which is too slow, and ProTools does not like to have sessions on the same drive as your system. Hope some of that helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2005, 08:01 PM
steve at Your Heaven steve at Your Heaven is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 657
Default Re: MBox 2 on Dell w/WinXP

Also, change forums (use the Jump link below, go to LE on Windows). This is tdm, different hardware - you'll find tons of info on the correct duc.
__________________
steve
Your Heaven
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBOX PB : USB LIGHT OFF _ mbox freezes_ WinXP melen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-01-2005 11:20 AM
Mbox on winXP some questions... ampersand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-22-2003 08:54 AM
mBox(winXP) won't fid hardware,, mike u 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-15-2003 03:49 PM
MBOX/Plugins and WinXP Siegfried Meier 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-11-2003 01:54 PM
Mbox for WinXP - when??? Cathexis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-10-2002 02:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com