Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2004, 06:15 AM
mixerboy mixerboy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: UK
Posts: 236
Default plugin presets

Can anyone tell if and how you can save plugin presets within a session so as to guarantee never losing such information?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2004, 06:19 AM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: plugin presets

Create a plugin settings folder in the session and put the presets in it.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #3  
Old 02-04-2004, 04:37 AM
mixerboy mixerboy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: UK
Posts: 236
Default Re: plugin presets

Ok, so say you do that and save the session on a CD/DVD.

Does that mean that the path to the saved preset might be \song\presets\savedpreset.whatever
Will the plugin know it's using the saved preset if the session is opened on another system?
Or will you have to opened the preset in the plugin again?

Reply With Quote
  #4  
Old 02-04-2004, 05:42 AM
mixerboy mixerboy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: UK
Posts: 236
Default Re: plugin presets

Also, I notice if you do a save session copy as: you have the option to add a Plig-In Presets folder. Firstly, why is this folder not created with all new sessions? and must the folder be called Plug-In Presets with the 3 uppercase P, I & P for pro tools to know about it?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-04-2004, 05:50 AM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: plugin presets

I'm not sure what happens when you save a session to CD.Never done it.I expect all the folders go with the session.Try it and see.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hypercontrol: Convert plugin build-in presets to pro tools plugin presets headsup macOS 4 12-17-2011 01:28 PM
Plugin Presets? zimbu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-25-2008 02:45 AM
plugin presets? fasttraxx Tips & Tricks 14 07-01-2007 11:09 PM
Plugin Presets bruvey Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-04-2002 05:40 PM
Plugin presets Vegadark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-10-2001 07:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com