Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2021, 02:09 PM
Goombot Goombot is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Burbank, CA
Posts: 313
Default Avid Control Solo speakers

I still can't find how to solo speakers on the Avid Control app. I can deselect them but not solo.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2021, 07:52 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,304
Default Re: Avid Control Solo speakers

Have you changed the pref Sum/Intercancel ?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2021, 07:56 AM
Goombot Goombot is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Burbank, CA
Posts: 313
Default Re: Avid Control Solo speakers

Doesn’t that just sum your sources or am I mistaken?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-20-2021, 08:04 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,304
Default Re: Avid Control Solo speakers

In Sum mode yes but in Intercancel it solos just one speaker. If you are using MTRX make sure DADMan is set to Sum for this to work correctly.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-20-2021, 09:18 AM
Goombot Goombot is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Burbank, CA
Posts: 313
Default Re: Avid Control Solo speakers

Right. But you can't solo multiple speakers in this mode. They need to change that.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-20-2021, 11:59 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,304
Default Re: Avid Control Solo speakers

Correct, we do have this down for a future release.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-20-2021, 12:18 PM
Goombot Goombot is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Burbank, CA
Posts: 313
Default Re: Avid Control Solo speakers

Yeah that would be great. It would be great to scroll through all your sources like the speaker assignments for us that have more sources than the allotted amount on the monitor page.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Most Waves plugins cannot be set properly from Avid control surfaces / Avid Control? XJENSEN Avid S1, S3, Dock and Control 1 02-14-2020 06:22 AM
Control 24 connect to 192 IO with Speakers ??? Al Rayder ProControl, Control|24, Command|8 2 06-01-2018 10:23 PM
Speakers popping on solo/unsolo Tbob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-26-2013 08:19 PM
Control Surface For Protools 10 Mackie Pro Control or Avid Artist Control lberrios1962 Pro Tools 10 18 05-26-2012 12:51 AM
D-Control Talkback to Studio Speakers budster ICON & C|24 2 10-17-2011 11:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com