Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2005, 09:01 PM
Stratfield Stratfield is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 10
Default Wave File - Blue Screen and Reboots

Guys,

I'm running 6.7 on an XP system. After I bounce a file to disk (Wav format) and click on the file to play it, Windows Media Player quickly opens and then the blue screen appears and my system reboots! Has anyone had this problem. If so, how did you correct it.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue Screen 10.3.5 Shatzer Windows 1 04-29-2013 09:53 AM
Win 7 Blue Screen ninjaroach 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 12-12-2010 06:52 PM
Help!! Constant SCREEN FREEZES and Out of the Blue SYSTEM REBOOTS ITSELF! asher400 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-07-2003 10:15 AM
The Blue Screen RDOG 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-18-2000 04:14 PM
Blue screen mark king 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-26-2000 11:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com