Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2003, 07:55 PM
daveo daveo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
Default no active mix groups

I'm running an rca to 1/8 from my 4 track to computer. Got my recording device working (I think) but I can't enable the recording device. Where it should say Line/Mic in it only shows "Input" input L , input R.

what can I do?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2003, 09:42 AM
mr2mkii mr2mkii is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: York, PA USA
Posts: 30
Default Re: no active mix groups

Unfortunetly PTFree uses the computers WAV INPUT L & R, and does not give the option to set specific external hardware inputs. So what you have to do is setup up your sound card such that it's "listening" to the hardware input you've connected. For example, I had a SB Live! card, and I setup in Creative's mixer program to record input "LINE" which my 1/8 stereo jack to RCA was connected to. This made incomming line signal be played over the WAV driver, which is the INPUT that PTFree uses.
Hope this helps!
__________________
Electronics Engineer by day, Pro-tools hermit by night
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Region Groups-->Clip Groups Import File Menu Not working minister Pro Tools 11 0 01-06-2014 11:23 AM
Groups (nesting groups) whitetar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-18-2009 08:25 PM
In Active Plug ins (7.3 HD) plz help!! holla42day6 General Discussion 1 09-30-2008 10:25 AM
Instrument track in-active, without making it in-active Ylle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-05-2007 01:18 AM
D-Command, delete active groups? Where? rbeggs ICON & C|24 5 02-12-2007 08:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com