Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2003, 08:49 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,817
Default plugin menu

Hi!
Is there anything like this available for windows???
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.11
Avid S1
Avid Dock
Avid Control
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2003, 02:05 PM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: plugin menu

Not that I know of, but to some extent you can achieve it just by making subcataloges where you put all you reverbs and all you comps and all you EQ:s etc. Or by brand. Works, exept for Waves, since they have another structure...

Tell me how it goes...
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2003, 03:22 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,817
Default Re: plugin menu

really? Simply new folders inside the plugin folder would make it? And the plugin menu shows it sorted the way I want it? Or did I misunderstand you?
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.11
Avid S1
Avid Dock
Avid Control
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #4  
Old 03-28-2003, 11:41 AM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: plugin menu

Yeapp - I´ve done it and it works to some extent... [img]images/icons/smile.gif[/img]
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Menu BUG...Menu FREEZES...Menu LOCKS UP...Restart Pro Tools! a2zproductions Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 05-08-2008 08:30 AM
ORGANIZE PLUGIN MENU hws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-21-2006 05:19 AM
PT 6.4 Plugin Menu Problem ? Wintersun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-30-2004 06:45 AM
ORGANIZE PLUGIN MENU BEATS BY KP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-10-2004 03:20 PM
Why won't plugin showup in Menu? bigthinka9 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-06-2002 06:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com