Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-07-2010, 04:18 PM
yitkara yitkara is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Default Having problem when i play/playback the midi instrument track

Hi all.I have been getting problem when i try to listen that i recorded midi instrument track.I don't understand exactly what is happening.When i play or record i can hear what i play or record but then record finished and try to listen that i recorded i can not have voice from my midi instrument track.sometimes i have been getting so funny voice just like beat on table.I don't really understand what is this?Any idea ?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instrument Track MIDI playback Issue with Reason djcrypto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2013 07:11 PM
problem play track instrument LEAR macOS 0 06-08-2011 11:00 AM
Recorded MIDI/Instrument track seen but won't play back ragbor MIDI 12 04-23-2011 09:16 AM
How do I get a MIDI track to play an Instrument higginsdj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 05-16-2010 04:20 AM
virtual instrument midi track problem acappellajosh MIDI 3 04-12-2006 09:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com