Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2006, 01:22 AM
baba baba is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 5
Default pro tools 6.4 le wont open

Hey folks and happy new year,

I have been running pro tools LE 6.4 on on my deskstop hp intel p4 2.53 ghz with Mbox1

it has always worked fine but the last few days everytime I have tried to use it it says that I am conflicting with other cpu tasks and to make adjustments to the playback engine.

I have ran virus checks, defragmented the hard drive, disabled norton and other background programs still no luck. It always worked before any ideas?

I am also have a laptop- amd athlon 64 compaq laptop. Pro Tools wont open- at first there was an error that it could not find the dae.dll file. I reinstalled the latest cs update and it still wont open. It is suggesting I should reinstall pro-tools- I cant find my getting started guide to authorize a down load of 6.4- suggestions?

neither of my systems is working and I am going through major musical withdrawal?

thanks and any help appreciated.
baba
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2006, 07:35 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,872
Default Re: pro tools 6.4 le wont open

I'll hazard a guess that you have a DIGI002? If that's a yes, try reseating the power harness as protools will not run without hardware. Problem on 1 computer: I'd suspect the setup, but on 2 computers: I suspect the interface.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2006, 07:37 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,872
Default Re: pro tools 6.4 le wont open

Problem on 1 computer: I'd suspect the setup, but on 2 computers: I suspect the interface. Did you try another USB cable?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 01-12-2006, 10:17 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: pro tools 6.4 le wont open

On the first system, what are the error numbers in the messages? Also, can you please provide more information on that system - processor, chipset, etc?

On the second system - we also need info on the chipset as well as the exact version of Pro Tools you have installed (I'm assuming 6.4cs9, but you know what happens when you assume..).

You may also want to look at all the steps in the Win XP/ Pro Tools 6.x General Troubleshooting thread, as there may be something there that may help.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools wont open stuffy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-20-2012 07:32 PM
Pro tools wont open????? kmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 03-13-2010 12:50 PM
Pro tools wont open? toruinall05 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-10-2009 02:22 PM
Pro Tools 7 wont open the_dr38 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-05-2009 02:51 AM
pro tools wont open. help! thrashmastersGO 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-31-2003 06:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com