Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-08-2004, 02:14 PM
robert_kennedy robert_kennedy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: San Francisco, California
Posts: 43
Default ProTools 6.4 LE on MacOS 10.3.6?

Anybody out there know if MacOS 10.3.6 gets rid of (or hides) the firewire problems in the 6.4/10.3.5 combination? I'm running 10.3.5 right now and restarting my machine before I start ProTools LE. This seems to work around 99% of the firewire trouble, but I'd be interested in upgrading to 10.3.6 if it will help me avoid having to do that.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools FREE v3.4 MacOS ggunn Digidesign Hardware & Software 2 09-23-2003 03:09 PM
Protools and MacOs X Morado Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 12-14-2001 07:18 AM
Protools and MacOs X, When? Samuelsson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-30-2001 09:43 AM
ProTools and MacOs X? Samuelsson Digidesign Hardware & Software 0 10-23-2001 09:31 AM
MacOS freezes ±30s. under ProTools !! Lo Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-01-1999 06:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com