Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2007, 01:20 PM
steverieck steverieck is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Atlanta, Ga. USA
Posts: 53
Default Is the AES Clock input on a 888/24 Terminated ?

Slaving my 888/24 to an Apogee. Is there a toggle inside for terminate or thru? Manual doesn't mention termination at all. Thanks for any help.
__________________
www.steverieck.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2007, 09:16 PM
steverieck steverieck is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Atlanta, Ga. USA
Posts: 53
Default Re: Is the AES Clock input on a 888/24 Terminated ?

Bump.
__________________
www.steverieck.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recording has been terminated.... Audiojake macOS 2 07-28-2013 11:54 AM
Is the Digi 192 I/O Word Clock In Internally Terminated? JB3 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-01-2008 10:58 AM
Is the AES Clock input on an 888/24 Terminated ? steverieck Tips & Tricks 17 08-28-2007 06:58 PM
SSD External Clock Input Dog BBQ Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-04-2006 01:18 PM
192 I/O: Can SRC'ed AES Input Be Used as Clock? robdarling Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-20-2003 06:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com