Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-01-2022, 08:45 PM
Xensori Xensori is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Nashville
Posts: 16
Default PACE QT Platform plugin error when launching Pro Tools

When Launching Pro Tools, there is an error from PACE (PACEEdenExperienceProxy):

This Application has failed to start because it could not find or load the Qt platform plugin "windows" in "",


The PACE service is running. iLok itself runs and logs in. I've uninstalled everything since the issue started occurring, though I cannot map it to any system change. I've uninstalled and reinstalled PACE/iLok (latest).. I've completely uninstalled Pro Tools and reinstalled it (latest). I've removed any environment variables containing the QT5 dlls. I've read about Slate interfering. That's gone now as well. I'm not going to roll back my machine over this.

This issue is encountered on other software packages but here with PACE, it's relentless. Anything I can search for on this issue, whether related to this software or others, does not work. Opening a ticket with them as well.
__________________
ADK Windows 10 / RME / ATH M50s

Pro Tools Shortcuts App for iOS and Android

Last edited by Xensori; 10-02-2022 at 07:55 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error, missing PACE authorization for Pro Tools? JMengz Pro Tools 2 10-24-2021 11:37 PM
Error, missing PACE authorization for Pro Tools. rocketsurgery Pro Tools 2019 4 06-05-2021 05:05 PM
Error launching Pro Tools First 3dawgs Pro Tools | First Discussion 8 04-10-2017 10:36 AM
Pro Tools 10.3.6 Pace Interlok Drivers Need Updating Error leobaker Windows 4 08-05-2013 03:14 PM
DAE error -1115 when launching Pro Tools LE 7.3 StuartR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-14-2008 10:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com