Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2009, 04:49 PM
Reckless Erik Reckless Erik is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Reykjavik,Iceland
Posts: 720
Default Problems with PT and OSX accounts

Having problems open a session when logged on as a different user on the same computer. Are there any common pitfalls I should be aware of?
Permissions are disabled for all media drives (SCSI). I keep getting a main bus error when trying to open a session created by a different admin-user account. Ideas anyone?
Are WAVES plugs a problem in this scenario? I have a suspicion you see!!

thanks Nick
__________________
nickcath@internet.is
Newcomer Audio Post
MacBookPro 2.3GHz i7 16GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2020.12 HDn, MTRX Studio, Avid Artist Control, Avid Artist Mix...,
MacPro 3.5GHz 6 core 64GB RAM OSX 10.15.7, PT Ultimate 2021.6 HDn, MTRX Studio, Avid Artist Control, Avid Artist Mix, PT Dock...
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2009, 05:40 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Problems with PT and OSX accounts

what if you go the other way? same problem?
I use multi-able accounts for different hardware setups but not in 10.5 yet and from what I can see 10.5 has permission issues.
You may need a shareware app called BatChmod for fixing permissions.
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 07-21-2009, 06:03 PM
EarHole EarHole is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 832
Default Re: Problems with PT and OSX accounts

I had that problem once, don't run the studio that way anymore... dedicated suites. I called waves and the walked me through the steps needed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cedar DNS2000 problems with multiple user accounts bad jitter Post - Surround - Video 0 02-09-2010 09:42 AM
Two OSX accounts - only 1 can see BFD DGG Virtual Instruments 0 02-02-2010 05:28 PM
Non Administrator accounts for PT using XP fabco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-12-2005 08:37 AM
PT6.4 / OSX / user accounts Chris Lambrechts Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 10-01-2004 04:03 AM
HELP-PT6.1 and different Accounts DigidudeFL Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-04-2004 09:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com