Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-09-2021, 03:41 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 21,468
Default Re: What OS X for Protools 2020.12

^^ what he said


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-10-2021, 06:00 AM
flautista's Avatar
flautista flautista is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chile
Posts: 1,640
Default Re: What OS X for Protools 2020.12

Up
__________________
Jascha Koneffke flutist
www.prodmusica.cl
GA-X58A-UD3R[/
I7 950
RAM 24Gb corsair 1600 (3 sticks)
9-9-9-24
MAC
MacBookPro i7 2,3 15"
RAM 16gb
PT 11.3
003 Rack
MBox 3 Pro
Reply With Quote
  #13  
Old 02-11-2021, 08:42 AM
flautista's Avatar
flautista flautista is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chile
Posts: 1,640
Default Re: What OS X for Protools 2020.12

Quote:
Originally Posted by feliponk View Post
Check here

https://avid.secure.force.com/pkb/ar...ails-to-launch


Problem: On macOS the Pro Tools Video Engine will not finish launching (gets stuck on "Waiting for Video Engine to launch" message).

Solution: Check to make sure your boot volume is formatted Case-Insensitive. Case-Sensitive boot volumes are not compatible with the Pro Tools Video Engine.

On my case, my HDD is Case Sensitive, so I need to wait until they support this feature in OSX.
Felipe logre solucionarlo instale High sierra non sensitive o como se llame y arreglado
__________________
Jascha Koneffke flutist
www.prodmusica.cl
GA-X58A-UD3R[/
I7 950
RAM 24Gb corsair 1600 (3 sticks)
9-9-9-24
MAC
MacBookPro i7 2,3 15"
RAM 16gb
PT 11.3
003 Rack
MBox 3 Pro
Reply With Quote
  #14  
Old 02-14-2021, 07:26 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,230
Default Re: What OS X for Protools 2020.12

Quote:
Originally Posted by flautista View Post
Felipe logre solucionarlo instale High sierra non sensitive o como se llame y arreglado





Great you fixed the issue Jascha!
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Mojave | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2020 | Merging HAPI ADA8 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali IN-8 | Presonus Temblor 10 | Softube, SSL, Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big Sur & Protools 2020.11 Obsidian Dragon macOS 20 04-25-2021 10:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com